Cum cumpar

PRIN ACCESAREA ŞI UTILIZAREA ACESTUI SITE VĂ DAŢI ACORDUL EXPLICIT CU URMĂTOARELE REGULI

Cum cumpăr?

Pentru comenzi vă stăm la dispoziţie online non stop prin mail, sau prin telefon la numărul 0746 159640  între orele 10:00-15:00 de Luni pănă Sămbătă. În cazul comenzii online, vă contactăm în maxim 24 ore telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii şi clarificării detaliilor (informaţii despre produse, detalii despre disponibilitate, modalităţi de plată şi livrare, detalii tehnice sau de altă natură).

Preţuri.

Toate preţurile noastre sunt exprimate în RON.

Plată.

Plata produselor comandate se poate face ramburs la primirea mărfii prin curierat sau prin transfer bancar în avans pe baza facturii proforme. Pentru comenzile mai mari de 800 lei se va solicita plata a unui avans de 50% din valoarea comenzii, prin virament bancar, diferenţa fiind achitată la livrare prin ramburs. De asemenea la anume produse ne rezervăm dreptul de a solicita plata integrală în avans (pe baza unei facturi proforme) a valorii produselor comandate – livrarea urmănd sa se efectueze după confirmarea efectuării plăţii.

Livrarea.

Livrarea se face cu ajutorul serviciului de curierat Fan Curier. Taxele de curierat sunt suportate de către client şi sunt calculate în funcţie de greutatea şi dimensiunile coletului.

Retur şi garantie

Magazinul de echitaţie Equimundo (prin Fabich Judit P.F.A.) pentru produsele pe care le vinde oferă garanţie în modul prevăzut de lege. Toate produsele (unde este cazul) vor fi însoţite de certificate de garanţie care sunt valabile doar împreună cu factura şi dovada de plată al curieratului – care dovedesc achiziţionarea acestora de la Fabich Judit P.F.A. şi descrierea personală exactă a defecţiunii şi a locului acestuia. Dacă întămpinaţi orice neplăcere în colaborarea cu magazinul nostru, vă rugăm să ne contactaţi fără ezitare. Vă stăm la dispoziţie prin telefon şi mail pentru orice tip de informaţii sau nelămuriri.

Returnarea produselor de către client se poate realiza conform legislaţiei în vigoare, în cel mult 10 zile calendaristice de la recepţie în cazul în care se vor constata defecte de fabricaţie sau faptul ca produsele recepţionate nu sunt conforme comenzii efectuate. Condiţia este ca produsul să nu fie uzat, deteriorat sau să nu poarte semne de folosire si să fie în ambalaj original intact însoţite de o copie a facturii. Nu acceptăm retururi cu ramburs, ca atare taxele de retur sunt suportate de către cumpărător. Dacă apar probleme din cauza magazinului de echitaţie Equimundo, valoarea transportului se va restitui clientului, însă doar după ce produsul a fost recepţionat şi verificat de către personalul calificat. Returnarea sumelor plătite de către client pentru produsele returnate se va face conform legislaţiei în vigoare, în maxim 30 de zile, doar în situaîia în care produsele respective nu pot fi înlocuite sau reparate.

Garanţia produselor nu se referă la: defecţiunile produse prin accident, neglijenţă, comportament dur şi neprofesional sau utilizarea într–un mod necorăspunzător cu instrucţiunile producătorului; uzura normală – naturală a produsului sau a părţilor componente şi degradare produsă prin nerespectarea condiţiilor de depozitare.

În acelaşi timp, conform legislaţiei în vigoare, vă punem la dispoziţie datele de contact direct pentru Autoritatea Naţională a Protecţiei Consumatorilor.